Category: Tiedotteet

Kotimaiset Energiat Oy vahvistaa organisaatiotaan

Kotimaiset Energiat Oy vahvistaa organisaatiotaan

Kotimaiset Energiat Oy vahvistaa organisaatiotaan tulevalle haketuskaudelle useammilla rekrytoinneilla, joilla halutaan varmistaa toimitusvarmuus, kilpailukyky ja reagointikyky.

Yhtiön toimitusjohtajaksi ja hallituksen jäseneksi on valittu 24.5.2019 alkaen Thomas Fiessinger, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus liike-elämästä sekä lähes kymmenen vuoden kokemus hakeliiketoiminnasta.

Satu Salonen aloittaa logistiikkapäällikkönä 1.9.2019. Salonen on toiminut vuosien ajan logistiikan parissa ja hän odottaa innolla uusia haasteita metsähakkeen parissa.

Huolto- ja korjaamopäällikkönä on 15.7.2019 aloittanut Tuomo Lehtimäki, joka ottaa vastuun kaluston ajantasaisesta huollosta.

Jukka Autere, hallituksen puheenjohtaja, teki toukokuun lopulla tekemällä merkittävän sijoituksen Kotimaiset Energiat Oy:n ja Suomen Vihreät Energiat Oy:n muodostamaan yritysryhmään. Thomas Fiessinger ja Tommi Lahti jatkavat vähemmistöosakkaina, Jukka Autereen ollessa enemmistöosakas.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Thomas Fiessinger, puh. 040 744 3335, thomas.fiessinger(@)kotimaisetenergiat.fi

Jukka Autere mukaan metsähakeliiketoimintaan

Jukka Autere mukaan metsähakeliiketoimintaan

Jyväskyläläinen sijoittaja Jukka Autere lähtee mukaan metsähakeliiketoimintaan tekemällä merkittävän sijoituksen Kotimaiset Energiat Oy:n ja Suomen Vihreät Energiat Oy:n muodostamaan yritysryhmään. Autereesta tulee yhtiöiden enemmistöosakas. ”Näen keskisuomalaisessa liiketoiminnassa sekä bioenergiataloudessa merkittävää potentiaalia. Tulevaisuuden energiaratkaisut kulkevat vääjäämättä hiilineutraaliutta kohden ja pääsääntöisesti omista metsitämme hakkuutähteinä saatava energia tullee kasvattamaan osuuttaan tulevissa energiaratkaisuissa”

”Metsähakemarkkinat ovat olleet valtion lyhytjänteisen energiapolitiikan vuoksi vaikeassa tilanteessa jo usean vuoden ajan ja tämä on heijastunut myös Kotimaiset Energiat Oy:n toimintamahdollisuuksiin. Jukka Autereen mukaantulo mahdollistaa yhtiön toiminnan kehittämisen sekä toimitusvarmuuden kasvattamisen tuleville vuosille” toteaa pitkän linjan hakeyrittäjä Tommi Lahti.

Yhtiössä tullaan toteuttamaan merkittäviä investointeja tuotantokapasiteetin riittävyyden varmistamiseen. Myös yhtiön organisaatiossa tulee tapahtumaan muutoksia, joista tiedotetaan myöhemmin lisää.

Yhtiön vähemmistöosakkaina jatkavat Thomas Fiessinger ja Tommi Lahti.

Kotimaiset Energiat Oy on yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista metsähakeoperaattoreista. Yhtiön juuret juontavat 1970-luvulle yhtiön perustajan Pekka Lahden aloittamalle haketustoiminnan ja GIANT-hakkureiden kehittämistyölle.