Author: Anne Ojaniemi

Tiedote 30.10.2023

Tiedote 30.10.2023

Kosken Megawatti Oy on ostanut 30.10.2023 Kotimaiset Energiat Oy:n ja Suomen Vihreät Energiat Oy:n liiketoiminnot.

Liiketoimintakaupassa siirtyvät asiakassopimukset, henkilöstö ja kalusto. Henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä uuden työnantajan palvelukseen. Kotimaiset Energiat Oy:n ja Suomen Vihreät Energiat Oy:n henkilöstö koostuu ammattitaitoisista ja osaavista tekijöistä, jotka toivotamme tervetulleiksi osaksi konserniamme, sanoo Kosken Megawatti Oy:n toimitusjohtaja Mika Liimatainen.
Liiketoimintakauppa edesauttaa vihreää siirtymää, tukee toimitus- ja huoltovarmuutta, sekä tarjoaa henkilöstölle mahdollisuuksia työnkuvien kehittämiseen tasaten myös kausivaihteluita. Kaupan myötä Kosken Megawatti Oy:n liikevaihto kasvaa noin 14 miljoonaan euroon ja henkilöstömäärä noin 50. Jatkossa toiminta-alueemme laajenee ja voimme tarjota haketuksen, murskauksen ja kuljetuksen kokonaispalveluita entistä suuremmalla maantieteellisellä alueella. Uskomme tämän näkyvän asiakaskuntamme laajentumisena ja entistä parempana asiakastyytyväisyytenä, sanoo Liimatainen.
Kosken Megawatti Oy on osa Konnegroupia. Konserniin kuuluvat lisäksi Konnekuljetus Oy, KonneService Oy ja Matec-Trailer Oy. Konnegroupissa työskentelee yli 160 alansa ammattilaista ja konsernin liikevaihto on noin 36 miljoonaa. Konserni tarjoaa kattavasti kaikki metsä- ja biotuoteteollisuuden logistiikkapalvelut. Lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat laadukkaat raskaan kaluston perävaunut, päällirakenteet, sekä korjaamo- ja maalauspalvelut. Toimintamme korkea laatu perustuu luotettavaan ja joustavaan palveluun, työntekijöiden arvostukseen, sekä ympäristöarvojen kunnioittamiseen.

www.koskenmegawatti.fi

Lisätietoja:
Kosken Megawatti Oy
Mika Liimatainen, toimitusjohtaja
p. 040 735 7670, mika.liimatainen(a)konnegroup.fi

Kotimaiset Energiat Oy / Suomen Vihreät Energiat Oy
Antti Toivonen, toimitusjohtaja
p. 0400 854711, antti.toivonen(a)kotimaisetenergiat.fi